Nyhed

Fagbladet: Stem en 3F’er ind i EU


Hjemmesiden for Fagbladet 3F, der udgives af fagforbundet 3F, skriver ”Stem en 3F’er ind i EU” og oplyser, at fire 3F’ere stiller op til EU-Parlamentsvalget 25. maj. De fire 3F’er er Christian Juhl og Ole Nors Nielsen fra Folkebevægelsen mod EU, Gunde Odgaard fra Socialdemokraterne og Tonni Hansen fra SF.

”Jeg vil kæmpe for, at hele løndelen i vores overenskomster skal være gældende for alle, der arbejder i Danmark. Det skal ikke bare være minimumlønninger som beskrevet i Lissabontraktaten - altså social dumping i forhold til danske lønninger. Jeg er for kædeansvar for alle underleverandører og ikke kun for første led, som EU foreslår. Og jeg er for bedre kontrolforanstaltninger i forhold til social dumping og høje straffe til snyderne”, siger Ole Nors Nielsen bl..a. på Fagbladets hjemmeside.

”Der er 27 millioner arbejdsløse i Europa. Heraf 7,5 millioner unge arbejdsløse. EU bruger 700 milliarder euro på at redde bankerne, men kun 6 milliarder euro på at bekæmpe ungdomsarbejdsløshed. Det bør være omvendt”, er blandt Christian Juhls kommentarer.

Læs mere hos Fagbladet 3F – klik her!